FAQ

Hoe boek ik een fotoshoot?

U boekt een fotoshoot door een mail te sturen naar takeashotehv@gmail.com of door een whatsapp bericht te sturen naar 06-54 499 565.

Hoe moet ik foto’s bijbestellen?

U kunt foto’s bij bestellen door het antwoordformulier per mail te sturen naar takeashotehv@gmail.com. Deze ontvangt u samen met de kleine digitale bestanden die voorzien van watermerk. U geeft dan de nummers van de betreffende foto’s door, het gewenste formaat en de soort afdruk.

Het is helemaal niet zonnig op de dag van onze shoot. Wat nu?

Geen probleem. Het hoeft helemaal niet per se zonnig te zijn om een mooie fotosessie te maken. De natuur heeft het licht perfect geregeld en elk weertype heeft zijn eigen charme. De zon geeft altijd sprankeling en helderheid, wolken geven zacht en pastellerig licht, en een klein beetje regen zie je helemaal niet terug op de foto.  Neem voor de zekerheid een paar leuke regenlaarzen en paraplu’s mee zodat we zelfs bij een onverwachte stortbui toch nog hele leuke en knusse foto’s kunnen maken! Mochten de voorspellingen echt alleen maar donkere wolken, plensbuien en stormen voorspellen dan kunnen we de fotoshoot altijd verplaatsen naar een andere dag.

Wat als het regent?

Mocht het onverhoopt regenen dan kijken we of we de fotoshoot op een andere tijdstip kunnen laten plaats vinden of we plannen hem naar een andere dag. Na 2 keer verplaatsen zal de shoot worden verplaatst naar de studio.

Kan ik de foto’s ook onbewerkt in RAW krijgen?

Nee, ik lever mijn foto’s alleen af als ze helemaal bewerkt zijn. De bewerking van de foto’s is een essentieel onderdeel van mijn fotografiestijl en identiteit.  Ik zet me 100% in om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit en fotografiestijl krijgt waarvoor je hebt gekozen met een fotoshoot bij TAKE A SHOT.

Hoe snel lever ik mijn foto's af?

Binnen 3 weken nadat de foto’s zijn gemaakt krijg je kleine digitale bestanden met watermerk toegestuurd per mail of wetransfer. Wil je de foto’s digitaal zonder watermerk, bestel dan een USB-stick.

Waar worden de foto’s gemaakt?

De foto’s worden gemaakt op een door ons samen te bepalen locatie in of buiten Eindhoven.

Hoe ontvang ik de foto’s?

Om de foto’s uit te zoeken ontvangt u kleine digitale bestanden met watermerk. De gekozen foto’s ontvangt u binnen 2 weken na bestellen per post.

Kan ik een cadeaubon bestellen?

Ja, u kunt een cadeaubon bestellen.

Wanneer moet ik betalen?

Bij reserveren doet u een aanbetaling van 20% van het totaalbedrag van de factuur. Na het maken van de foto’s, dus voor ontvangst van digitale bestanden betaald u het restbedrag.

Welke kleding moet ik aan tijdens een fotoshoot?

Er zijn geen strakke richtlijnen wat betreft de kleding voor een fotoshoot. Belangrijk is dat de kleding comfortabel is dat je jezelf kunt zijn. Toch kunnen een paar kleine aanpassingen helpen om nóg beter uit te komen op de foto.  Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van zachte kleuren en neutrale kleding zonder drukke prints. Hierdoor gaat alle aandacht naar jou en worden de foto’s puur en tijdloos.

Ben je met meerdere? Kom allemaal in dezelfde stijl, bijvoorbeel jeans met een wit shirt, allemaal in het wit of zwart met een kleuraccent. Zo krijg je eenheid in de foto’s.

Hebben de kinderen een favoriete knuffel of speelgoed, neem het mee, dit is leuk voor op de foto.

Mag ik een huisdier meenemen?

Natuurlijk, iedereen mag op de foto, dus ook je huisdier. Het is wel fijn als je dat van te voren even aan geeft, dan houden we er rekening mee.