OVER MIJ

WELKOM

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Patricia Klokgieters, fotograaf en ik woon in Eindhoven. Al sinds mijn jeugd heb ik interesse in de fotografie.  De passie voor fotografie heeft geleid tot de oprichting van TAKE A SHOT.

Ik ben in 2015 begonnen met de basisopleiding fotografie aan de fotovakschool te Boxtel. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Aansluitend ben ik de vakopleiding gaan volgen, ook deze opleiding heb ik in 2017 met succes afgerond.

Ik vind het ontzettend leuk om de bijzondere momenten in het leven vast te leggen. Dit kan van alles zijn, foto’s van kinderen, het gezin, huisdieren, bruiloften, noem maar op. Ik ben wat dat betreft breed geïnteresseerd en georiënteerd.

Ik maak foto’s op locatie, samen bepalen we waar we in een ontspannen en ongedwongen sfeer de beste foto’s kunnen maken. Ik vind het belangrijk dat jij ontspannen op de foto staat.

Ook voor zakelijke foto’s kun je terecht bij TAKE A SHOT.

Denkt u hierbij aan zakelijke portretfotografie, evenementenfotografie, foodfotografie, fotografie voor vakbladen of volledig uw bedrijf in beeld brengen.

Het leveren van een mooi fotografisch eindproduct stopt natuurlijk niet nadat ik op het knopje van mijn camera heb gedrukt. Ik besteed daarom ook veel zorg aan de digitale nabewerking met de professionele software producten van Adobe (Bridge en Photoshop) en zorg ik er, indien gewenst, voor dat jouw foto’s bij een professionele afdrukcentrale verwerkt kunnen worden.

Je kunt contact met mij opnemen door het contactformulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar takeashotehv@gmail.com. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

patricia-2

Patricia Klokgieters