ZWANGERSCHAP FOTOGRAFIE

Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Negen maanden lang groeit er een wonder in je buik. Je leeft toe naar de eerste momenten van je kindje. Je fantaseert over hoe het zal zijn en geniet van de bewegingen in je buik. En hoewel het soms ook best zwaar zal zijn is het een periode die je altijd bij zal blijven.
Rond de 32e en 38e week van de zwangerschap is je buik mooi rond. Dit is het mooiste moment om je zwangerschap vast te leggen.

Je kunt kiezen, op locatie maak ik prachtige foto’s van jouw zwangerschap. Lekker in de natuur of een industrieel gebied, wat ook voor de grote broers en zussen een leuk uitje is.
Heb je een ruime lichte woning dan kunnen we ook een prachtige lifestyle sessie plannen. Lekker vertrouwd in jullie omgeving. Ook hier zouden we een studio kunnen nabootsen, door een paar studiolampen te plaatsen.
Belangrijk vind ik het dat je op je gemak bent en dat we een reportage maken die bij jou past. Ik probeer in iedere shoot iets bijzonders vast te leggen!

Heeft u interesse in of vragen over één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie en beschikbaarheid,